dinsdag 5 mei 2009

I am working on Lyn's landscape block. the block is made on point. in the top point with the sky I stitched clouds and added a bird that I received from Judyth through the grand motif swap.
at the right hand of the block I embroidered a tree. when I saw the drawing of this tree I immediately fell in love with it, I love all those curls. the waterlilies and bulrushes were done after a pattern by Ann Cox. I substituted the gathered ribbon of the bulrushes with chenille yarn and I love it this way. waterlilies still need their stamen and I want to add more embroidery.

Ik ben nu bezig met het landschapsblok van Lyn. het blok is op de punt gemaakt. ik ben begonnen in de bovenste punt waar ik wolken in de lucht heb geborduurd. de vogel heb ik ontvangen via de Grand Motif swap en is van Judyth. aan de rechterkant van het blok ben ik verder gegaan met het borduren van een boom. zodra ik de tekening van deze boom zag was ik er helemaal weg van, ik vind die gekrulde takken zo mooi. de waterlelies en lisdodden zijn van een patroon van Ann Cox. voor de sigaren van de lisdodden heb ik chenillegaren gebruikt in plaats van zijdelint zoals in het voorbeeld en ik ben erg blij met het resultaat. de waterlelies krijgen nog meeldraden en ik wil nog verder borduren, het is een groot blok en ik kan me er lekker op uitleven.

2 opmerkingen:

Rose Anne B zei

Cobi, this is beautiful!!! WOW!

Susan zei

Hi Cobi,
I see you are still making beautiful pieces. Enjoyed looking at your latest work.
Susan in CO