dinsdag 28 oktober 2014

diva challenge 191

This week the diva challenges us to play with Betweed. It's been a long time since I used this one.
In her post she included a video on how to create Betweed. Go watch it, it's inspiring and makes you want to play too. Click 'diva challenges'  to get there. Anyway, I made two in a row and had fun with it. I even did the shading, something I never do.

Deze week gaan we aan de gang met Betweed voor de diva uitdaging. Het is lang geleden dat ik deze heb gebruikt. Laura had bij de uitdaging een filmpje geplaatst hoe je Betweed tekent en het ziet er werkelijk belachelijk makkelijk uit. Bekijk het eens en je wilt het beslist ook gaan tekenen. Volg de link 'diva uitdaging'  hierboven. Ik was zo lekker bezig dat ik er meteen twee heb gemaakt en ik heb zelfs schaduw toegevoegd, iets wat ik normaal gesproken nooit doe.

# 1
# 2

9 opmerkingen:

Didisch zei

Mooi Cobi, vooral nr 2 vind ik geweldig. Het schaduwen met stippen vind ik zelf erg moeilijk en bij de jouwe is dat heel goed gelukt. Nr 1 vind ik goed gevonden om veel zwart te gebruiken en betweed als kiekeboe er door heen te laten kijken!

1 Art Lady Kate, Tangles and More zei

Love the second one! So Sea like!

Anoeska zei

Ze zijn allebei mooi, maar de tweede is ook mijn favoriet. De vorm, de beweging, heel gaaf!

Carmela zei

Het is weer een heel andere vorm van Betweed ,maar daardoor niet minder mooi! Ik vind de 2e ook erg spannend om naar te kijken. Mooi hoor!

Zoe Brener zei

Love these drawings for their unusualness, especially the second one!

sleigh zei

My favourite is the second - it is lovely!

Lily M. zei

Both are beautiful but the second is my favourite.

Anne's tangle blog zei

Ik sluit me aan de eerdere opmerkingen: de tweede is favoriet, erg mooi met die stippen.
Wat heb ik gelachen om jouw 'schuinsmarcheerdersmethode' in je opmerking op mijn blog, zit nu ik dit schrijf alweer te grinniken.

Ilse zei

Ook ik vind de tweede heel mooi!