We love tahines and today I made one again. Its a joy to pick the veggies and see them all together. This is what I put into today's tahine. The little white bulb next to the yellow bell pepper is a garlic onion. I like them better than ordinary garlic. I stewed these veggies olive oil, together with marinated lamb meat, saffron and tahine herbs. I prefer to eat the tahine with couscous. Today I added fig balsam vinegar to the couscous. This vinegar tastes rather sweet. Jose prefers to have bread with her meal.
Wij houden tahines en vandaag heb ik er weer een gemaakt. Hier zijn de groenten die er allemaal in zijn gegaan. Het witte balletje naast de gele paprika is een knoflookuitje. Ik vind die lekkerder dan gewone knoflookteentjes. Ik heb alles gestoofd in olijfolie, samen met gemarineerd lamsvlees, saffraan en tahinekruiden. Ik eet de tahine het liefst samen met couscous. Vandaag heb ik die op smaak gebracht met vijgen balsem azijn, die smaakt vrij zoet en erg lekker. Jose heeft liever brood bij het eten.
1 opmerking:
aww yum!!! looks delish!!!jenxo
Een reactie posten